Εναλλακτικές χρήσεις σε μια Τσάντα Εργαλείων

Μια τσάντα εργαλείων έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε σαν μέσο μεταφοράς για τα εργαλεία του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη Μάστορα. Η διαδεδομένη χρήση της έχει καθιερωθεί γιατί μπορεί να χωρέσει και να μεταφέρει πολλά από τα εξαρτήματα που πιθανόν θα χρειαστούν σε μια εργασία.

Arthro6_1_2

 

Είναι υφασμάτινη και προτιμάται για την ελαφρότητα της και την απλή και λειτουργική της διαρρύθμιση.

Όμως λόγω της εργονομία της είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί και για εφαρμογές αποθήκευσης όχι μόνο εργαλείων, αλλά και αμέτρητων άλλων αντικειμένων.

Έχουμε δει, λοιπόν, Τσάντες Εργαλείων να γίνονται ιδανικοί χώροι αποθήκευσης και ταξινόμησης για ομάδες πραγμάτων που δεν ποτέ είχαμε φανταστεί.

 

1. Για τα εργαλεία Χειροτεχνίας.

Αρχειοθετώντας μέσα σε μια τσάντα εργαλείων όλα τα πινέλα και τα εργαλεία μας, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε και να τα μεταφέρουμε με ευκολία ως την επόμενη εργασία μας.

Arthro6_2_2

 

2. Για τα είδη Σπιτιού.

Η καθημερινότητα ενός σπιτιού μπορεί να είναι πάρα πολύ πολύπλοκη. Όμως οι τσάντες εργαλείων πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωσή των πραγμάτων μας. Προσωρινά τουλάχιστον ως την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να τα ανακατέψουμε.

Arthro6_6_2

 

3. Για τα παιδικά Παιχνίδια.

Η ακαταστασία του παιδικού δωματίου είναι μια διαρκής πραγματικότητα, μια τσάντα εργαλείων όμως κάνει πιο έυκολο το άμεσο συμμάζεμα των παιδικών βιβλίων και παιχνιδιών.

Arthro6_5_2

 

4. Για τη Γραφική Ύλη.

Μια έξυπνη εφαρμογή για την οργάνωση του γραφείου μας είναι η τοποθέτηση της γραφικής ύλης αλλά και άλλων αντικειμένων σε μια τσάντα εργαλείων. Σίγουρα θα χωρέσει πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόμασταν.

Arthro6_4_2

 

5. Για τον Εξοπλισμό του Αυτοκινήτου.

Υπάρχουν τόσα μικροαντικείμενα που χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας στο αυτοκίνητο, όπως Φακός, Υλικά για Πρώτες Βοήθειες, Καλώδια Μπαταρίας κ.λ.π. Μια τσάντα εργαλείων μας βοηθά να τα αποθηκεύουμε όλα αυτά με ασφάλεια ώστε να τα βρίσκουμε τη στιγμή που πρέπει.

Arthro6_3_2

 

Οι παραπάνω εφαρμογές αποδεικνύουν πως μια υφασμάτινη τσάντα εργαλείων ενδείκνυται για πάρα πολλές εναλλακτικές χρήσεις. Είναι τόσο πρακτική που σίγουρα θα χωρέσει κάτι και από κάποια πτυχή της δικής μας ζωής.

 

Tags:

Σχολιάστε εδώ

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

© 2017-20 MARVIC P.C All rights Reserved. 

Search
Generic filters
Αναζήτηση ανα κατηγορία
Προϊόντα
Άρθρα
Συζητήσεις

Συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας

ή    

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Create Account